HYGGELIG THAILANDSK PERLE PÅ FREDERIKSBERG

Just Halal har været i kontakt med Thai restauranten Chai Wong som bekræfter, at alt deres kyllinge- lamme og oksekød er halal.

En af ejerne bag Chai wong er TV3s tidligere Masterchefs-dommer Henrik Yde.

Hvis du søger et hyggeligt sted med en afslappet atmosfære,
Så er Chai Wong stedet. En spotlampe over hvert bord sørger for at maden og du og den eller dem, du spiser sammen med, tager sig smukkest muligt ud, mens resten af restauranten er dunkel. Skiftet mellem lys og mørke får afstanden mellem de små borde, der står tæt, til at synes større.

Spis i sengen
Du sidder på sofabænke mod væggen eller vinduet eller på asiatiske skamler med en pude på. Skal det være mere komfortabelt og intimt, kan du spise i en af restaurantens sortlakerede spisesenge, hvor man kan indtage sit måltid i tilbagelænet romersk stil – og beskyttet for nysgerrige blikke.

Asiatisk miks
Chai Wongs menukort er inspireret af Thailands nabolande, hvor det indokinesiske køkken møder et miks af det kinesiske køkken og de lokale madkulturer i landene omkring Thailand.

Hot, hot, hot
Du kan vælge en masse fristende forretter eller nøjes med en enkelt hovedret, hvis du har lyst. Mange af retterne er stærke hvis dette ønskes.

Fantastisk is
Menukortet er fleksibelt. Ligegyldigt hvad du gør, så gå ikke glip af den uforskammet lækre og forførende earl grey-is, der serveres på en stor ske som bare skal prøves.

Restauranten er opkaldt efter Lertchai Treetawatchaiwong, som er den anden ejer sammen med kokken og forretningsmanden Henrik Yde Andersen.

God fornøjele og Velbekommen.

Relaterede

thumbnail
hover

Året Der Gik,...

2018 Året der gik i billeder, vi er igennem endnu et udfordrende år for mange muslimer. Men hvilket øjeblik gjorde det største indtryk p...

thumbnail
hover

Fusion Just Halal...

Det er med stor glæde, at vi med Allahs SWT velsignelse kan afsløre en fusion mellem Danmarks ældste islamiske boghandel Zahra Books og J...

thumbnail
hover

Eid-ul-fitr 2017 Mubarak

Eid Mubarak til alle muslimske brødre og søskende fra Just Halal. Just Halal har udarbejdet en liste over hvilke steder og tidspunkter man...