Fusion Just Halal & Zahra Book

Det er med stor glæde, at vi med Allahs SWT velsignelse kan afsløre en fusion mellem Danmarks ældste islamiske boghandel Zahra Books og Just Halal.
Denne fusion resulterer i Danmarks bedste og største islamiske webshop, Just Halal 🙏

Vi vil også gerne benytte lejligheden til, at sige velkommen til vores nye partner Abdul Wahid Pedersen.
Dette fejrer vi selvfølgelig med endnu en konkurrence om 1 stk af Imam Al-Bukharis værk på dansk som endelig er udkommet.
Konkurrencen foregår på vores facebook side

Håber i vil tage godt imod vores nye koncept🙏❤️🙏

Lidt om den nye bog:
Kend de islamiske værdier gennem denne bog! Styrk din selvtillid og hvil i din største velsignelse, nemlig Islam!
Lidt om bogen:
Bogen indeholder 644 kapitler, der i alt rummer 1.322 beretninger, hvori man kan læse Profetens ﷺ råd og ejledning omkring en muslims gøren og laden i det daglige og i alle livets aspekter. Bogen har opnået bred anerkendelse og tilskynder til viden om hadith. Bogen tilskynder til renselse af sjælen, og giver én midler til at ophøje den. Ved oprigtig læsning vil både læserens ydre og indre blive disciplineret samt motiveret til godhed og afstandtagen til slette handlinger med fokus på det Hinsides.
I de over 800 år Al-Adab Al-Mufrad har eksisteret, har mange store og anerkendte lærde verden over rost dennes forfatter Al-Bukhari;

“Der var ikke nogen i Khorasan lig ham” [Imam Ahmad]

”Jeg har hverken i Irak eller Khorasan set en person, som kendte historien bedre end Al-Bukhari og havde forstand på ahadithers mangler og deres isnad.” [Imam At-Tirmidhi]

Al-Adab Al-Mufrad fortjener en overlegen status, da dens indhold har potentiale til at slukke tørsten efter viden hos både lærde og lægfolk. Bogen er dybest set et redskab for dem, som formaner, en bestemmelse for dem, som bliver formanet, en lygte for de retledte og en særskilt etikette for perfektionisten.

Det er en stor glæde for Just Halal at kunne præsentere denne smukke udgivelse sammen med O&F Forlag.
Den kan bestilles/afhentes i vores webshop: https://webshop.justhalal.dk/  koster 349 kr + porto.