Evers Kongen af Danmark

Ifølge producenten bruges følgende animalske ingredienser i produktet:

Gelatine, mælk, bivoks og E120 Karmin og produktet er dermed IKKE halal.

Telefon: +45 87 49 02 00
E-mail adresse: carletti@carletti.dk

Bedømmelse(r)

0.00

Ingen bedømmelser!